Termékajánló
TOP termékek
Fizetési megoldás
Látogató számláló
0
1
6
0
8
5
5
Termék részletek


Habistat Leopard Gecko Bedding 5kg leopárdgekkó talaj

ÚJ
Habistat Leopard Gecko Bedding 5kg leopárdgekkó talaj
  • Habistat Leopard Gecko Bedding 5kg leopárdgekkó talaj
3 690 Ft
A vásárlás után járó pontok: 369 Ft

Leopárdgekkók és más fél-sivatagi, sivatagi fajok számára alkalmas. A talaj - homok és más szemcsék keveréke - természetes környezetet teremt. Nedvszívó. Szívesen ásnak benne az állatok. Olyan szemcseméretű, amely nem tapad az eleségre, csökkentve a lenyelés veszélyét.

100% természetes. A HabiStat Leopard Gecko Bedding talajt kifejezetten leopárdgekkóknak tervezték. Az keverék összetevői megtalálhatók a leopárdgekkók természetes környezetében, és ennél fogva jobban illik a gekkók terráriumába, mint más megszokott talajok.

A kevert részecskék lehetővé teszik a nedvességmegtartást, amikor a permetezés során olyan nedves területeket hoznak létre, amelyek természetesen megtalálhatók például az üregekben, árnyékosabb részeken. A leopárdgekkók ezeket a nedves területeket keresik, ha több nedvességet veszítenek, vagy esetleg többet igényelnek.

A HabiStat talajainak mindegyike 100% -ban újrahasznosítható és biológiailag lebontható papírzacskókba van csomagolva.

Használati utasítás: A talajt egyenletesen terítse a terrárium aljára 5 centi vastagon. Talajfűtés használata esetén ne töltse túl. Szükség esetén tisztítsa meg és rendszeresen cserélje ki. 

  • Cikkszám
    HSLGB5
    Státusz
    ÚJ    
Webáruház készítés