Termék részletek


ZooMed ReptiSun 10.0 Mini kompakt fénycső, 13 W

ZooMed ReptiSun 10.0 Mini kompakt fénycső, 13 W
6 295 Ft
A vásárlás után járó pontok: 126 Ft

Kiváló minőségű kompakt, hosszú élettartammal: ZOO MED REPTISUN MINI KOMPAKT FLUORESZCENT! Szuper kis méretek és nagy teljesítmény.

 • Csak 13 cm magasság a foglalattal együtt
 • UV kompakt lámpa minőségi gyártásból
 • Hosszan tartó UVB sugárzás
 • Szabványos E27 menet

 

 

A beltéri terráriumok megvilágításánál fontos szempont, hogy ne az egész terrárium legyen egyenletesen megvilágítva, fűtve, hanem csak az egyik fele, mindig legyen lehetősége az állatnak félrevonulni a melegítőlámpa elől. Beltéri terráriumokban szükséges az UVB sugarakat kibocsátó fényforrások használata. A teknősök a meleget a fényhez kötik, melegedni a nagyobb fényintenzitású területre vonulnak. Ha külön lámpában helyezkedik el a melegítő izzó, és az UVB fényforrás, akkor ezeket egymás közvetlen közelében helyezzük el, hogy a megvilágítás egy területről érkezzen. A melegítőlámpa teljesítményét úgy válasszuk meg, hogy a hatósugarában akár 40 fokra is felmelegedjen a környezet.

 • Zoo Med Reptisun Mini Compact Fluorescent 13 Watt – a mini kompakt lámpa maximális teljesítménnyel

  A Zoo Med Reptisun Mini Compact Fluorescent lámpával egy kiváló minőségű terráriumi lámpát kínálunk, amely megmutatja, milyen messzire fejlesztették ki a terráriumok kompakt lámpatechnológiáját. A Zoo Med Reptisun Mini Compact Fluorescent igazi erőtörpe a kompaktok között és ez már a kis méreteken is meglátszik! A mindössze 13 cm magas (az E27 szabványos menet már itt is megtalálható) sok helyet takarít meg, és különösen a kisebb terráriumokban a Zoo Med Reptisun Mini Compact Fluorescent gazdaságos, 13 wattos kiváló alternatívája. Ez nem az UV-kibocsátás rovására megy? Nem! Mert a Zoo Med Reptisun Mini Compact Fluorescent valódi minőségi gyártásból származik, és nem kell más terráriumi kompakt lámpa elől elbújnia. Az UV-A (serkenti a hüllők természetes viselkedését) és az UV-B (létfontosságú a hiánybetegségek, valamint a csontok és héjak fejlődési rendellenességeinek elkerüléséhez) hozama példaértékű, és a Zoo Med Reptisun Mini Compact Fluorescent is rengeteg jó, hüllőbarát fényt generál. napfény. De a Zoo Med Reptisun Mini Compact Fluorescent is baromi jó, ami a tartósságot és az élettartamot illeti. A napi körülbelül 10-12 órás besugárzási idővel ez az UV kompakt lámpa körülbelül 12 hónapos élettartammal rendelkezik. Ezt követően a Zoo Med Reptisun Mini Compact Fluorescentet valóban le kell cserélni, mivel az UV-értékek ekkor már nem elegendőek. 

   Mindig jegyezze fel azt a napot, amikor először üzembe helyezi az UV kompakt lámpát, és biztonságban lesz.

 • Cikkszám
  44274011
Webáruház készítés