ZooMed Repti Calcium D3-mal, 227g

ZooMed Repti Calcium D3-mal, 227g

A tökéletes kalciumforrás: ZOO MED REPTI KALCIUM D3-mal! Létfontosságú kalciummal és D3-vitaminnal látja el hüllőket.

  • Kalciumhiány, csontlágyulás (rachitis) és héjdeformáció ellen
  • A rendkívül finom, nagy felületű por magas biológiai hozzáférhetőséget biztosít a hüllők számára
  • Tiszta kalcium-karbonát 
  • Pont a megfelelő adag D3-vitamint tartalmazza, amelyre a hüllőknek szüksége van a kalcium felszívásához

 

5 350 Ft
Egységár: 24 Ft/g
A vásárlás után járó pontok: 107 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Zoo Med Repti Calcium - Kalcium és D3-vitamin vitaminpor formájában

A Zoo Med Repti Calcium D3-mal egy ultrafinom por tiszta kalcium-karbonátból. Úgymond tiszta kalcium, és az egyetlen dolog, amit a Repti Calcium D3-vitaminnal kiegészített, az pontosan a hüllők számára megfelelő adag D3-vitamin. Miért van szükségük a hüllőknek kalciumra és D3-vitaminra? A Zoo Med Repti Calciumban található kalcium fontos a hüllők csontjainak, karmainak, héjának és csőrének keménysége szempontjából. A csontokban azonban csak akkor raktározódhat, ha elegendő D3-vitamin áll rendelkezésre. Pontosan ez az oka annak, hogy a Zoo Med a D3-vitaminnal kiegészítette a Repti Calciumhoz szükséges pontos D3-vitamin adagot. A Zoo Med Repti Calcium D3-vitaminnal hatékonyan megelőzheti a csontlágyulást (rachitis) és a hüllők kalciumhiánya által okozott egyéb következményes károsodásokat.

A Zoo Med Reptinél egyébként a kalcium nem osztrigahéjból készül, ami idegen anyagokat tartalmazhat. Sok más hasonló terméktől eltérően a Zoo Med Repti Calcium foszformentes étrend-kiegészítő. Emiatt a Repti Calcium ideális a hüllők és kétéltűek alapvető D3-vitaminnal való ellátására. A speciális gyártási eljárásnak köszönhetően a Zoo Med Repti Calcium D3-vitaminnal rendkívül nagy felülettel rendelkezik, ami a termék óriási biológiai hozzáférhetőségét eredményezi. Csak így biztosítható a gyors felszívódás a hüllő szervezetében.


És hogyan kell helyesen adagolni a Zoo Med Repti Calciumot?

A Zoo Med Repti Calcium D3-vitaminnal egy tiszta kalcium-kiegészítő D3-vitaminnal, amelyet kizárólag a hüllők kalciumszintjének növelésére terveztek. Ezért a Repti Calciumot más, vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmazó készítmények, például a Zoo Med ReptiVite mellett kell használni. Egyszerűen használja a Repti Calciumot heti egy-két napon, a fennmaradó időben pedig egy másik vitamin- vagy ásványianyag-port.

A Zoo Med Repti Calcium 85 grammos vagy 227 grammos kapható nálunk.

Adatok
Gyártó
ZooMed
Cikkszám
402734082
Vélemények
argep.hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.